SGK Bağkur pirim ödemeleri ertelendimi

Ülkemizde salgın nedeni ile pek çok işletmelerin çalışmayı durdurması nedeni ile SGK pirim ödemeleri ertelenecek mi merak ediliyordu. Koronavirüs kapsamında alınan tedbirlerden biri de SGK primlerinin  ertelenmesi oldu.Cumhurbaşkanı...

Yayınlanma:
SGK Bağkur pirim ödemeleri ertelendimi

Ülkemizde salgın nedeni ile pek çok işletmelerin çalışmayı durdurması nedeni ile SGK pirim ödemeleri ertelenecek mi merak ediliyordu. Koronavirüs kapsamında alınan tedbirlerden biri de SGK primlerinin  ertelenmesi oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında Perakende ,  AVM , Demir - Çelik, lojistik , Ulaşım, Sinema  - Tiyatro , Konaklama , Yiyecek - İçecek Tekstil - Konfeksiyon ve Etkinlik - Organizasyon sektörleri için muhtasar ve KDV tevkifatı ile SGK primlerinin Nisan Mayıs ve Haziran ödemelerini 6 şar ay erteliyoruz dedi.

Hazine ve Maliye Bakanlığınca belirtilen sektörlerde ve iş kollarında faaliyet gösteren iş yerlerinin

En son 30.04.2020 tarihinde ödenecek 2020 / mart ayı sigorta  primleri

01.06.2020 tarihinde ödenecek (31.05.2020) nisan ayı sigorta primleri

30.06.2020 tarihinde ödenecek 2020 / mayıs ayı sigorta primleri 6 şar ay ertelendi.

Perakende Ticaret ve AVM , Market Büfe, Bakkal,Şarküteri , Manav , Dondurmacı, Tuhafiye, Kasap, İnşaat malzemeleri satışı , Küçük ev eşyaları ile , Beyaz eşya satış , Mobilya satışı ,Ev tekstili, Kitap ve kırtasiye , Gazete, dergi , Ayakkabı, Giyim eşyası  perakende satışı , Oyuncakçı , Tıbbi Ortapedik ürünler , Eczane ,Çiçekçi,Kuyumcu , Pazarcı , Balıkçı, Pastene ci,

Demir Çelik ve  Metal Sanayi Demir ,, Otomotiv sektörü , Lojistik ulaşım sektörü, Sinema ve Tiyatro sektörü, Konaklama sektörü , Yiyecek ve İçecek hizmetleri sektörü , Tekstil ve Konfeksiyon faaliyetleri sektörü , Etkinlik ve organizasyon  sektörü  İş kolları dışındaki iş yerlerinin sigorta pirimi ile 31.03.2020 tarihinde ödenecek olan 2020 şubat ayına ait sigorta primlerinin ödenmesi ödenmesinde herhangi bir erteleme söz konusu değildir.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.