Sherlock 4. Sezon 1. Bölümü Nasıl İzlerim? Sherlock Yeni Sezon

Her sezon 3 bölüm olarak izleyici ile buluşan yabancı dizi Sherlock'un uzun süredir beklenen yeni sezonu Tv'de yayınlandı. Peki Sherlock'un yeni sezon ilk bölümünü nasıl izlerim? Hangi dizi siteleri açık? İşte detaylar.

Yayınlanma:
Sherlock 4. Sezon 1. Bölümü Nasıl İzlerim? Sherlock Yeni Sezon

Uzun bir süreden bu yana sabırsızlıkla beklenen yabancı sizi Sherlock'un yeni sezonunun ilk bölümü yayınlandı.

Her yıl 3 bölüm çekerek dizi sektörüne farklı bir soluk kazandıran yabancı dizi Sherlock, yılbaşı gecesinde yeni bölümü ile ekranlara geldi. Tlc kanalında İngiltere ile eş zamanlı olarak yayına giren Sherlock 4. sezon 1. bölümü, izleyicileri yine kendisine hayran bıraktı.

Dünya genelinde milyonlarca takipçi tarafından sabırsızlıkla beklenen dizinin yeni bölümü yılbaşı gece yarısından sonra saat 01.00'da İngiltere'de yapılan yayını ile eş zamanlı olarak Türkiye'de de yayınlandı. Dizinin yeni sezon ilk bölümünün yayınlanmasının ardından diziyi televizyonda izleyemeyen binlerce takipçi, dizi sitelerine akın etti. Tv'de izleyemedikleri yeni bölümü internette izlemek isteyenler, burada da bir sorunla karşılaştı.

Geçtiğimiz gün İstanbul Sulh Ceza Mahkemesi tarafından alınan bir kararla, birçok dizi sitesi, erişime engellendi. Bu gelişme sonrasında diziyi hangi siteden izleyeceklerini bulamayan takipçiler, hangi sitelerin kapanmadığını ve yabancı dizileri yayınladığını araştırmaya başladı. Bizde 5haber.com ekibi olarak yeni sezon ilk bölümünü izleyebileceğiniz bir kaç adres bulduk.

Sherlock Konucu

3 yıl önce yayınlandığı ilk bölümünden bu yana büyük bir izleyici kitlesi tarafından her bölümü ayrı bir heycanla beklenen Sherlock'un yeni sezonu da başladı.

Sir Artur Conan Doyle'nin eşsiz eseri olan Sherlock Holmes'in günümüz uyarlamasını anlatan Sherlock, kitapta anlatılan ünlü dedektif Sherlock, günümüzde yaşasaydı olayları nasıl çözerdi sorusu üzerinden hareket edilerek uyarlandı.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız2
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.