Sherlock Ne Zaman Başlıyor

3 bölüm yayınlanan ve her yıl merakla beklediğimiz Sherlock Holmes dizisinin ne zaman yayınlanacağının net bir tarihi yok. Dizinin dördüncü sezonun ardından oyuncu Benedict Cumberbatch de diziye uzun bir ara vermek istediğini söylemişti....

Yayınlanma:
Sherlock Ne Zaman Başlıyor

3 bölüm yayınlanan ve her yıl merakla beklediğimiz Sherlock Holmes dizisinin ne zaman yayınlanacağının net bir tarihi yok. Dizinin dördüncü sezonun ardından oyuncu Benedict Cumberbatch de diziye uzun bir ara vermek istediğini söylemişti. Popüler BBC dizisi Sherlock'un ortak yapımcılarından Mark Gatiss, beşinci sezon çekilse bile bunun 2020'den önce olmayacağını açıkladı.

Sherlock'un başrollerinde Benedict Cumberbatch (Sherlock Holmes) ve Martin Freeman'ın (John Watson) yer aldığı ve 2010’dan beri dünya çapında büyük bir hayran kitlesi edinen dizinin sevenleri en az iki yıl daha beklemek zorunda.

Seride aynı zamanda Mycroft Holmes karakterini canlandıran Gatiss, dün yayınlanan bir röportajında, Sherlock'un diğer yaratıcısı Steven Moffat ile birlikte bir 'Dracula' dizisi üzerinde çalıştıklarını, yeni dizinin kendilerini iki yıl meşgul edeceğini, bu süreçte Sherlock ile ilgili herhangi bir şey yapmayacaklarını, beşinci sezon hakkında bir fikirlerinin de olmadığını anlattı.

Konuya ilişkin konuşan Steven Moffat ise, "Kimse Sherlock'a kapıyı kapatmış değil ancak yakın zamanda onun için bir planımız yok. Yeniden yapıp yapmama söz konusu olduğunda ve diziye gösterilen coşku karşısında biraz 'sürpriz' kalmayı tercih ederim. Önümüzde uzun bir zaman aralığı olacak. Gelecekte yeni Sherlock sezonlarının yapıldığını görebiliyorum ancak bu her zaman geri gelebilecek türde bir şov değil. Yeni sezon yapıldığında bu bir 'yeniden buluşma' olacak" şekilde söyledi.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.