Sıfır Bir Filmi Gişe Rakamı

Sıfır Bir sinema filmi ne kadar izlendi? Toplam ne kadar hasılat yaptı?

Yayınlanma:
Sıfır Bir Filmi Gişe Rakamı

Sıfır Bir filmi 10 Ocak'ta vizyona girdi. Başrolünü Savaş Satış, Onur Akbay ve Hakan Aydın'ın oynadığı Sıfır Bir, beyaz perdenin en ses getiren yapımları arasında yerini aldı.

Film, Adana'daki suç dolu hayatlarını arkalarında bırakarak İzmir'e yerleşen Savaş, Azat ve Cihad'ın hikayesini konu alıyor. Üç arkadaş yaşamlarında yeni bir başlangıç yapmak için Adana'daki hayatlarını bırakıp İzmir'e yerleşir orada oto yıkamacı açarlar. Üç arkadaş ellerine silah almadan yaşamaya kararlıdırlar ta ki küçük kız Melek annesini bir otel odasında organları alınmış halde ölmek üzere bulana kadar. Taciz girişimine de uğrayan Melek kaçıp oto yıkamacıya Savaş ve arkadaşlarının yanına sığınınca olaylar başlar.

Box Office Türkiye'nin verilerine göre bu hafta vizyona girip de hafta sonuna damgayı vuran yapım Sıfır Bir oldu. İlk 3 günde 325 salonda 280.711 Seyirci tarafından izlendi. Film 3 gün için de büyük bir izleyici kitlesine ulaşmayı başardı. Bu hafta sonu en çok izlenen yapım ise 295.263 kişi ile Rafadan Tayfa Göbeklitepe filmi oldu.

1.Hafta toplam izlenme rakamları açıklandı;

Digital ortamda yakaladığı başarıyı sinema perdesine de taşıyan Sıfır Bir sinemada 10-16 ocak tarihleri arasında toplam 464.241 kişi tarafından izlenerek Rafadan Tayfa Göbeklitepe filmininin hemen ardından haftayı ikinci sırada tamamlamayı başardı.

2. Haftasonu Rakamları belli oldu

Sıfır Bir 2. haftasonunda en çok izlenen 3. yapım olmayı başladı. 17-19 Ocak 2020 tarihleri arasında 148122 kişi tarafından seyredilen Sıfır Bir sinema filmi toplamda 612363 izlenme sayısına ulaştı. Filmin 19 Ocak'a kadar toplam hasılatı ise 11.202.630 TL oldu.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.