Sıla Evleniyor mu? Sıla Instagram'dan Gelinlikli Fotoğraf Paylaştı

Ünlü şarkıcı Sıla'nın sosyal medya üzerinden paylaştığı fotoğraf,magazin gündemine bomba gibi düştü. İşte Sıla'nın o paylaşımı ve bu paylaşıma gelen yorumlar.

Yayınlanma:
Sıla Evleniyor mu? Sıla Instagram'dan Gelinlikli Fotoğraf Paylaştı

Sosyal medya hesabı üzerinden bir fotoğraf paylaşan Sıla, gündeme bomba gibi düştü.

Sosyal medya hesabı Instagram üzerinden gelinlikli bir fotoğraf atan Sıla'nın bu fotoğrafına çok sayıda beğeni ve yorum geldi. Şarkıcı Sıla paylaştığı fotoğrafta güzel bir gelinlik içinde poz verirken, paylaşımda 'Az biraz evleneyim mi?' yazısını yazdı.

Bu paylaşımı ile birçok erkek takipçisini üzen ünlü şarkıcı Sıla'nın bu paylaşımı neden yaptığı da merak ediliyordu. Ünlü şarkıcının takipçileri, acaba Sıla evleniyor mu? Sıla evlenecek mi sorusunu araştırmaya başladı.

Sılanın gelinliği neden giydiği henüz öğrenilemedi. Ancak bugünün 1 Nisan olmasına yorumlanan fotoğrafa erkek takipçiler, fazlaca tepki gösterdi. Bir takipçinin 'butün erkeklerin ölüm günü bugün' yorumu ise olayı ilginçleştirdi. Diğer takipçiler ise 'Böyle 1 Nisan olmaz, Yemin ederim intihar ederiz sebebimiz olursun Sıla' şeklinde yorum yaptı.

İşte Sıla'nın o Paylaşımı

Konu ile ilgili henüz Sıla'dan bir açıklama gelmedi.

Magazin haberlerinden, gündeme haberlerinden, son dakika haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.