Şırnak'ta Çatışma Çıktı: 2 Asker Şehit , 4 Asker Yaralı | Son Dakika

Şırnak'ta PKK'ya yönelik devam eden operasyonlarda çıkan çatışmada 2 askerimiz şehit oldu, 4 asker ise yaralandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Şırnak'ta Çatışma Çıktı: 2 Asker Şehit , 4 Asker Yaralı | Son Dakika

Şırnak'ta bulunan Küpeli Dağı'nda PKK'lı teröristlere yönelik devam eden operasyonda çıkan çatışmada 2 askerimiz şehit oldu, 4 asker de yaralandı. Çatışmada ilk belirlemelere göre 1 PKK'lı terörist öldürüldü, bir Doçka mevzisi de imha edildi.

Şırnak'ın Küpeli Dağı'nda gerçekleştirilen ve Siirt'teki 3'üncü Komando Tugayı'na bağlı askerlerin de katıldığı operasyonda, bugün öğleden sonra bir grup PKK'lı teröristle karşılaşıldı. Çıkan çatışmada teröristlerin açtığı ilk ateşle 2 asker şehit oldu, 4 asker de yaralandı. Yaralanan askerler helikopterle bölgeden alınırken, çatışma akşam saatlerine kadar sürdü.

Bölgedeki zorlu kış koşullarına rağmen hava destekli devam eden operasyonda ilk belirlemelere göre 1 PKK'lı terörist etkisiz hale getirilirken, PKK'lılara ait bir Doçka mevzisi de imha edildi.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, sıcak gelişmelerden, terör operasyonlarından, gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com | Şırnak

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.