ŞİŞECAM Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Özince İstifa Etti (Ersin Özince Kimdir, Nerelidir?)

Alınan son dakika bilgilerine göre ŞİŞECAM Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Özince, görevinden istifa etti. İşte ŞİŞECAM'dan konu ile ilgili yapılan açıklama ve Ersin Özince'nin özgeçmişi.

Yayınlanma:
ŞİŞECAM Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Özince İstifa Etti (Ersin Özince Kimdir, Nerelidir?)

Son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş. (Şişecam) Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Özince'nin şirketindeki görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Şişecam tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Hakkı Ersin Özince Şirketimizdeki görevinden 4 Nisan 2017 tarihi itibarıyla istifa ederek ayrılmış olup, Yönetim Kurulu Başkanlığına yeni bir belirlemeye kadar Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sn. Prof. Dr. Ahmet Kırman vekâlet edecektir" ifadelerine yer verildi.

Ersin Özince Kimdir?

1953 Havran doğumludur. Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) İşletme Bölümünden mezun olan Özince, çalışma hayatına Türkiye İş Bankası'nda stajyer müfettiş yardımcısı olarak ibaşlangıç yaptı.

1986 yılında Muhasebe Müdürlüğüne müdür yardımcısı olarak atanan Özince, 1988 yılında da aynı müdürlükte grup müdürü olmayı başardı. Fon Yönetimi Müdürlüğü'nün kuruluşunda çalıştı ve ilk müdürü olmayı da başardı. 1992'de Yenişehir Ankara Şubesi'ne müdür olarak atanan Özince, 1994 yılında genel müdür yardımcılığı görevine getirildi. 1998'de genel müdür vekilliğine getirilen Ersin Özince,. 28 Ekim 1998'de de Türkiye İş Bankası'nın 15. genel müdürü oldu. Aynı zamanda Türkiye Bankalar Birliği Yönetim kurulu başkanı ve Türkiye İş Bankası'nın en büyük iştiraki olan Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş. (ŞİŞECAM) yönetim kurulu başkanı oldu.

Yapılan son açıklamada ise Özince'nin görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Gündem haberlerinden haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.