Şişli ve Sultangazi'de İki Ayrı Kavga: 3 Ölü

Şişli'de çıkan bir kavgada 1 kişi bıçaklanarak öldürülürken, Sultangazi'de meydana gelen kavgada da iki kişi öldürüldü. İşte olayların detayları.

Yayınlanma:
Şişli ve Sultangazi'de İki Ayrı Kavga: 3 Ölü

Şişli ve Sultangazi'de bu akşam yaşanan iki ayrı kavgada 3 kişi hayatını kaybetti.

Sultangazi'de oyun salonunda henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan silahlı kavgada iki kişi hayatını kaybetti. Olay, Gazi Mahallesi İsmetpaşa Caddesi üzerinde bulanan oyun salonunda akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre oyun salonunda müşteriler varken iki ayrı grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi ardından kimliği belirlenemeyen kişi yada kişiler salonda bulunan Engin Sidal (41) ve Murat Boldaz'a (29) tabancayla ateş açtı. Saldırgan yada saldırganlar olayın ardından kaçarken Sidal ve Boldaz olay yerinde hayatını kaybetti. Olay yerine gelen polisleri ekipleri oyun salonunda geniş güvenlik önemli aldı. Olay yeri inceleme ekipleride oyun salonunda inceleme yaptı. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Sidal ve Bozdal'ın cenazeleri Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Şişli'de 1 Kişi Öldürüldü

Şişli’de, dört kişi arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan kavgada, bir kişi bıçaklanarak hayatını kaybetti. İşlediği cinayetin ardından kaçmaya çalışan İlkay T., polis tarafından yakalandı.

Olay, saat 21.30 sıralarında Mahmut Şevket Paşa Mahallesi Keskin Sokak 8 numarada meydana geldi. İddialara göre, Sedat Çolakoğlu 3 arkadaşını evine davet etti. Bir süre sohbet eden 4 kişi arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın uzaması üzerine Çolakoğlu ile İlkay T. kavga etmeye başladı. Kavga sırasında, İlkay T., evdeki bir bıçağı alarak Sedat Çolakoğlu'nu karın bölgesinden bıçakladı. Çolakoğlu, olay yerinde hayatını kaybederken, saldırgan ile diğer iki kişi olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine gelen ve evden kaçanların eşkalini alan polis ekipleri çevrede geniş çaplı arama yaptı. Aramalar sonucunda İlkay T. ile bir arkadaşı Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Büro Amirliği ekiplerince yakalandı. İlkay T.'nin cinayeti işlediğini itiraf ettiği öğrenildi. Polis, kaçan 3'üncü kişinin yakalanması için arama çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Sedat Çolakoğlu’nun cesedi gerekli incelemelerin ardından Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

5haber.com  |Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.