Sivas-Ankara Karayolunda Feci Kaza: 2 Ölü

Dolu yağışı nedeniyle buzlanan Sivas Ankara karayolunda bir otomobil dereye uçtu. Kaza sonucu 2 kişi hayatını kaybetti. İşte yaşanan olay ve detaylar.

Yayınlanma:
Sivas-Ankara Karayolunda Feci Kaza: 2 Ölü

Sivas Ankara karayolunda bugün gerçekleşen yoğun dolu yağışı nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, otomobili ile Yıldız Irmağı'na uçtu. Çekici ile sudan çıkarılan otomobilde Gökhan Çitkıran ile henüz kimliği belirlenemeyen bir kadının cesedi bulundu.

Bugün saat 17.00 sularında Sivas-Ankara karayolunun 20'inci kilometresinde bulunan Yıldız Köprüsü'nde meydana gelen kazada, Sivas'tan Ankara'ya gitmekte olan ve sürücüsü henüz belirlenemeyen 58 BN 759 plakalı otomobil, dolu yağışı nedeniyle kontrolden çıkarak Yıldız ırmağına uçtu. Bu sırada PTT TIR'ı ile yoldan geçen Mehmet Ağyürek aracını durdurup suya atladı ancak otomobilde bulunanları çıkarmayı başaramadı Ardından olay yerine gelen çekici ile otomobil sudan çıkarıldı.

Otomobilin içinde sıkışarak yaşamını yitiren biri kadın iki kişi İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekiplerinin yaklaşık 10 dakika süren çalışmasıyla çıkarıldı. Otomobilin arka koltuğunda bulunan cesetlerden birisinin Gökhan Çitkıran'a ait olduğu öğrenilirken, araçtaki kadın cesedinin kimliği henüz belirlenemedi. Cesetler otopsi için Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

Ankara istikametinden gelirken kazayı gördüklerini ve ırmaktaki otomobili gördükten sonra suya atladığını belirten PTT çalışanı Mehmet Ağyürek, "Araç süratli geliyordu karşıdan. Hızını alamadı ve dereye uçtu. Suyun içine girdiğimde kimseyi göremedim, su derindi. Kapıyı açtım ama arabanın içine giremedim. Su çok soğuktu" dedi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.