Sivas'ta 44 yaşındaki özel güvenlikçi Yusuf Yiğit intihar etti

Geçim sıkıntısı çektiği belirtilen 44 yaşındaki özel güvenlik görevlisi Yusuf Yiğit, girdiği bunalım sonucu tüfekle intihar etti. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Sivas'ta 44 yaşındaki özel güvenlikçi Yusuf Yiğit intihar etti

Sivas'ta geçim derdi ve maddi sıkıntıları nedeniyle bunalımda olduğu iddia edilen 44 yaşındaki özel güvenlik görevlisi Yusuf Yiğit, av tüfeği ile yaşamın son verdi.

Önceki gün akşam saatlerinde Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde meydana gelen olayda, kentte faaliyet göstermekte olan özel bir öğrenci yurdunda güvenlik görevlisi olarak çalışmakta olan ve akciğer kanseri tedavisi gören, evli ve iki çocuk babası Yusuf Yiğit iddiaya göre son günlerde maddi sıkıntılar nedeniyle bunalıma girdi. Evde kimsenin olmadığı bir sırada yatağına geçerek av tüfeğini başına dayayan Yiğit, tetiğe bastı. Silah sesini duyan yakınları eve geldiğinde 44 yaşındaki Yusuf Yiğit'i yatakta kanlar içinde bulunca sağlık ekiplerinden yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı olan Yusuf Yiğit'i Numune Hastanesi'ne kaldırarak tedavi altına aldı. Hastaneye kaldırılan Yusuf Yiğit, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak öldü. Yiğit'in cesedi otopsi yapılmak üzere Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Gündem haberlerinden haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Sivas

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.