Sivas'ta Feci Kaza!! Yolcu Otobüsü Devrildi: 1 Ölü , 40 Yaralı | Son Dakika

Alınan son dakika bilgilerine göre Sivas'ta bir yolcu otobüsü devrildi. Otobüsün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken 40 kişi de yaralandı. İşte olayın detayları.

Yayınlanma:
Sivas'ta Feci Kaza!! Yolcu Otobüsü Devrildi: 1 Ölü , 40 Yaralı | Son Dakika

Son dakika haberi Sivas'tan geldi.

Alınan son dakika bilgilerine göre Sivas'ın Akıncılar İlçesi'nde bir yolcu otobüsü devrildi. Otobüsün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybederken, 40 kişi de yaralandı.

Bugün sabah saat 07.00 sularında D-100 karayolu üzerinde Akıncılar İlçesi'ne 7 kilometre uzaklıkta bulunan Yağlıçayır Köyü yakınlarında meydana gele olayda, İstanbul'dan Erzincan'a gitmekte olan ve 55 yaşındaki Necdet Kurt yönetiminde olduğu belirlenen 34 BD 3535 plakalı yolcu otobüsü, bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak yolun sağ tarafına yan yatarak devrildi. Kazada otobüs şoförü Necdet Kurt öldü, ilk belirlemelere göre 40 kişi yaralandı. Kazanın duyulmasının ardından çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi gönderildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar, Akıncılar ve Suşehri ile çevredeki diğer hastanelere yönlendirildi. Kazayla ilgili inceleme başlatılırken, yaralı sayısının artabileceği belirtildi.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Sivas

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.