Siverek'te Feci Kaza!! TIR ile Minibüs Çarpıştı: 1 Ölü , 14 Yaralı

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesinde feci bir trafik kazası oldu. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken 14 kişi de yaralandı. İşte yaşanan olayın detayları.

Yayınlanma:
Siverek'te Feci Kaza!! TIR ile Minibüs Çarpıştı: 1 Ölü , 14 Yaralı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, TIR ile yolcu minibüs çarpıştı. Çarpışma sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 14 kişi yaralandı.

Kaza, bugün akşam saatlerinde Selimpınar mahallesi yakınlarında meydana geldi. Diyarbakır istikametine seyir halinde olan sürücüsü öğrenilemeyen 33 BHS 44 plakalı TIR, sürücüsü öğrenilemeyen 63 EH 979 plakalı yolcu minibüsüne arkadan çarptı. Çarpma sonucu meydana gelen trafik kazasında yolcu minibüsü takla atarak devrildi. Kazada, Siverek ile Diyarbakır arasında yolcu taşıyan minibüsteki Zeynel Abidin Aden hayatını kaybederken, 14 kişi de yaralandı.

SANLIURFA‘NIN SIVEREK ILCESINDE MEYDANA GELEN KAZADA 1 KISI OLDU, 14 YARALANDI. FOTO: SANLIURFA-DHA

Çevrede bulunan vatandaşların ihbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis sevk edildi. Takla atan minibüsün içinde sıkışan bazı yaralıları vatandaşlar dışarı çıkarırken, sıkışan iki yaralı itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu çıkarıldı. Minibüste sıkışıp olay yerinde yaşamını yitiren Zeynel Abdin Aden'in cesedi inceleme sonrası otopsi için Siverek Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

SANLIURFA‘NIN SIVEREK ILCESINDE MEYDANA GELEN KAZADA 1 KISI OLDU, 14 YARALANDI. FOTO: SANLIURFA-DHA

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden politika haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Şanlıurfa

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.