Skyblivion Çıkış Tarihi Resmi Fragman İle Duyuruldu

Skyblivion için çıkış tarihi duyuruldu. Oblivion’u Skyrim’e getirmek için geliştirilen modun ne zaman geleceği böylece belli oldu. Açıklama, bir fragmanla yapıldı.The Elder Scrolls IV: Oblivion’u Skyrim’e getirmeyi amaçlayan...

Yayınlanma:
Skyblivion Çıkış Tarihi Resmi Fragman İle Duyuruldu

Skyblivion için çıkış tarihi duyuruldu. Oblivion’u Skyrim’e getirmek için geliştirilen modun ne zaman geleceği böylece belli oldu. Açıklama, bir fragmanla yapıldı.

The Elder Scrolls IV: Oblivion’u Skyrim’e getirmeyi amaçlayan ve bunun için özel bir mod yapan ekip, proje için 2025 yılını gösterdi. Bir fragman ile Skyblivion projesinin başlatılması için 2025 yılı işaret edildi.

Skyblivion 2025 Yılında Çıkacak

Skyblivion projesi üzerinde gönüllü bir grup mod geliştiricisi çalışıyor. Çalışma ise yaklaşık 11 yıldır devam ediyor. Eğer belirtilen tarihte, yani 2025 yılında mod çıkarsa, üzerinden 13 yıl gibi çok uzun bir süre geçmiş olacak.

Skyblivion geliştirme süreci ilk defa 2012 yılında duyurulmuştu. Bu fikir ise Morrowind’i Oblivion’un motoruna getiren Morrobilivion modunu çevrelemiş olan topluluktan doğmuştu.

Skyblivion, TESRenewal Group isimli bir grup mod geliştiricisi tarafından oluşturuldu. Skyrim’e güç veren motor ve teknolojiyi kullanacak olan Skyblivion, çok önemli bir proje. Bu proje ile Cyrodill’in bütün Elder Scrolls 4 dünyasını, bütün karakterler ve görevler ile dönüştürülmesi hedefleniyor.

https://www.youtube.com/watch?v=0OAVFugWtow

Söz konusu proje başarılı olduğunda tam bir dönüşüm sağlanacağı belirtiliyor. Silah, konum, zırh seti ve NPC dahi güncellenecek.

Son olarak 2022 yılının Mart ayında bir fragmanla yeniden kendisini hatırlayan Skyblivion, çok uzun süren bir geliştirme sürecinin sonunda, 2025 yılında çıkacak. Bu kadar beklenildiğine ne kadar değeceği ise merak konusu.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.