Sokağa çıkma yasağı olanlara maaş ödemesi evlerinde yapılacak

İçişleri Bakanlığı sokağa çıkma yasağı olan vatandaşlara maaş ödemelerini evlerinde yapacağını açıkladı. İçişleri Bakanlığı Koronavirüs'ten korunma sebebiyle sokağa çıkma yasağı bulunan 65 yaş üstü ve kronik...

Yayınlanma:
Sokağa çıkma yasağı olanlara maaş ödemesi evlerinde yapılacak

İçişleri Bakanlığı sokağa çıkma yasağı olan vatandaşlara maaş ödemelerini evlerinde yapacağını açıkladı. İçişleri Bakanlığı Koronavirüs'ten korunma sebebiyle sokağa çıkma yasağı bulunan 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan  vatandaşların emekli maaşlarını evlerine kadar getireceklerini açıkladı.

İçişleri Bakanlığı Halkbank, Vakıfbank, Zirat Bankası, Denizbank, ve PTT ile sokağa çıkma yasağı bulunanlara maaş ödemesi için iş birliği yapıldı. Sokağa çıkma yasağı olanlara maaş ödemeleri ; banka görevlileri aracılığıyla banka görevlilerinin yetersiz olduğu  yerde ise valilik ve kaymakamlıklar dan yardım alınabilir.

Evden maaş ödemesi uygulaması na göre 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlıkları olanlar evde ödeme , EFT - Havale talimatı konusundaki taleplerini valilik ve kaymakamlıklara 112 , 155, 156 numaralı telefonla aracılığıyla iletiliyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.