Solmaz Nurullah'ı mı Yoksa Kaan'ı mı Seçecek? Evleneceksen Gel'de Kritik Karar (9 Ocak)

Binlerce izleyici tarafından merakla beklenen Evleneceksen Gel'in son bölümü yayınlandı. Peki son bölümde neler yaşandı? Evleneceksen Gel'in son bölümünde Solmaz-Kaan-Nurullah düğümü çözüldü mü? İşte detaylar.

Yayınlanma:
Solmaz Nurullah'ı mı Yoksa Kaan'ı mı Seçecek? Evleneceksen Gel'de Kritik Karar (9 Ocak)

Show Tv ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı her bölümü ile binlerce izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi başaran Evleneceksen Gel, önceki akşam ekranlara gelen son bölümünde de yine izleyicilere keyifli anlar yaşattı. Ekranların en sevilen izdivaç programlarından olan Evleneceksen Gel'in son bölümünde yaşanan olaylar yine akıllarda bir sürü soru işareti bıraktı. İşte Evleneceksen Gel'in son bölümünde yaşanan olaylar.

Son dönemlerde Evleneceksen Gel'in gündem konusu haline gelmiş ve yayınlanan her bölümünde farklı bir entrika ile karşılaştığımız Solmaz-Kaan-Nurullah üçgeninde yine ipler gerildi. Son bölümde Nurullah'ın Solmaz'ın annesine ziyarette bulunması, yorumcular tarafından 'kaleyi içten fethediyor' açıklamasına neden olmuştu. Damat olarak Nurullah'ı isteyen Solmaz'ın annesi ise Nurullah'a sıcak davrandı. Öte yandan geçtiğimiz bölümde annesi ile görüşmesi üzerine Solmaz Nurullah ile tartışmıştı. Nurullah ise Solmaz'ın annesinin gönlünü fethetmişti ancak, Solmaz'ın babası ise damat olarak Kaan'ı istediği yönde bir tavır takındı. Bu gelişmeler sonrası artık bir karar vermek zorunda olduğunu hisseden Solmaz'ın vereceği karar herkes tarafından merakla bekleniyor.

Bu kararsızlık içinde cebelleşen Solmaz'ın kafasının karışıklığını fırsat bilen Nurullah'ta ona bir şiir okuyarak kafasını iyice karıştırdı.

Öte yandan iyi giden Oğuz ile Merve ilişkisini Merve'nin annesi bozdu. Annesi, Merve ile Oğuz'un görüşmeesine izin vermedi ve ilişki bitme noktasına kadar geldi.

Gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.