Son 24 saatte Adana'da neler yaşandı?

Ülkemizin hareketli şehirlerinden olan Adana'da son günlerde gündem durulmuyor. İşte son 24 saatte Adana'da yaşanan olaylar.

Yayınlanma:
Son 24 saatte Adana'da neler yaşandı?

Türkiye'de son günlerin en hareketli İl'i Adana olarak öne çıkıyor.

Her dönem çıkan ilginç haberler ile gündemdeki yerini kaybetmeyen Adana'da son 24 saat içinde bir birinden ilginç ve dehşet oldu olaylar yaşandı. İşte son 1 günde Adana'da meydana gelen olaylar.

Adana'da Kız İsteme Katliamı: 6 Ölü

Adana'da medikal işiyle uğraşan 38 yaşındaki Denizhan Dener, 6 yıldır birlikte olduğu kız arkadaşı Z.K.'yi istemeleri için evine çağırdığı ailesini katletti. Emekli Vali olan eniştesi, 2 halası ile 2 kuzenini öldüren Denizhan Dener, 155 Polis İmdat Hattı'nı telefonla arayıp, adresi verdikten sonra 'Hepsini vurdum' deyip tabancasındaki son kurşunla kendi başına ateş ederek intihar etti.

Polise Uyuşturucu Satmaya Çalışınca Yakalandı

Adana'da torbacılık yapan 31 yaşındaki Murat Köse, müşteri sandığı polislere uyuşturucu satmak isteyince suçüstü yakalandı. Güven Timleri tarafından suçüstü yakalanan uyuşturucu satıcısının üzerinden 200 gram esrar ile 3770 lira para ele geçirildi.

Beraber Alkol Aldığı Arkadaşı Tarafından Bıçaklandı

Adana'da birlikte alkol alan 2 Suriyeli gencin eğlenceli başlayan gecesi, hastanede bitti. Sohbet sırasında tartışan Suriyeli gençlerden 17 yaşındaki Mustafa Hassan, arkadaşı tarafından 6 yerinden bıçaklandı.

Çatıdan Düşen İşçi 5 Saat Kurtarılmayı Bekledi

Çalıştığı inşaatın 5'inci katından düşerek ağır yaralanan 52 yaşındaki Halil İbrahim Dönmez, 5 saat boyunca kurtarılmayı bekledi. Evine dönmeyince aramaya çıkan yakınları Dönmez'i çalıştığı inşaatın bodrum katında yaralı olarak buldu. Hastaneye kaldırılan Dönmez'in vücudunda ve kafatasında kırık olduğu bildirildi.

Kendini doktor diye tanıtan kuaförün dolgu yaptığı dudakları şişti

Adana’da kalıcı dolgu yaptırdığı dudakları birden şişen ve sonrasında hastaneye kaldırılan 22 yaşındaki hemşire Merve Keleş, kendisini doktor olarak tanıttığını söylediği kuaförden şikayetçi oldu.

Market Sahibi Elinde Tüfekle Hırsız Avına Çıktı

Bir marketin arka kapısını kırarak giren 2 hırsız, sigara ve diz üstü bilgisayarı poşetlere koyup çalmak istedi. Çevredekiler, fark ettikleri hırsızları av tüfeği ile kovaladı. Çaldıklarını otların arasına atan hırsızları, karanlıkta kayıplara karıştı.

Yakalanan Cezaevi Firarisi: Çek de düşmanlarım yakışıklı görsün

ADANA'da hırsızlık ve uyuşturucu madde ticareti yapmak suçlarından aranan Turan Engin ile cezaevi firarisi Sergen Akbay, polis ekiplerinin operasyonu ile yakalandı. Üzerlerinden sahte kimlik çıkan şüpheliler sağlık raporu için getirildikleri Adli Tıp Birimi'ne getirilen şüphelilerden Serkan Akbay, kendisini görüntüleyen gazetecilere tepki gösterdikten sonra "Çek de düşmanlarım yakışıklı görsün. Çek, çek" diye seslendi.

Sokak Kedilerine Baktığı İçin Evinden Tahliye Edildi

Adana'da hayvan koruma gönüllüsü ev kadını Kabire Işık'ın, sokak kedilerini beslediği ve çevresindeki evlere rahatsızlık verdiği gerekçesiyle, kirada oturduğu evden tahliyesine karar verildi.

Kız Yurdu Yangını Davası Görülüyor

Aladağ İlçesi'nde 11'i öğrenci 12 kişinin yaşamını yitirdiği kız yurdu yangını faciası ile ilgilisi soruşturma tamamlandı. Savcı, asli kusurlu olan aralarında yurt müdürü ve yurdun bağlı bulunduğu dernek yöneticilerinin de olduğu tutuklu 7 şüpheli hakkında taksirle birden fazla kişinin ölümüne ve yaralanmasına neden olma suçundan 2'şer yıldan 15'er yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı.

5haber.com  | Adana

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.