Son dakika! 10 bin polis özel harekat (PÖH) alımı sözlü sınav sonuçları açıklandı

Beklenen son dakika açıklaması geldi. yapılan son açıklamada 10 bin özel harekat polisi alımı başvurularının açıklandığı belirtildi. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Son dakika! 10 bin polis özel harekat (PÖH) alımı sözlü sınav sonuçları açıklandı

Polis akademisinden bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada PÖH sözlü sınav sonuçlarının açıklandığı belirtildi.

Özel Harekat birimlerinde istihdam edilmek üzere 19. Dönem polis meslek eğitimi için Polis Meslek Eğitim Merkezlerine alınacak öğrencileri belirlemek üzere yapılan 19. Dönem POMEM Özel Harekat Sınavı sonuçları açıklanmıştır. Sınav sonucunda 10.000 erkek aday Polis Meslek Eğitim Merkezlerine planlanmıştır.

Adaylara sonuçlar, posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla bildirilmeyecek olup, resmi internet sitemiz üzerinden ilan edilen sonuçlar tebligat niteliğindedir.

Yedek planlamalara ilişkin sonuçlar da resmi internet sitemizde açıklanacak, yedek olarak planlanan adaylara posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır. Bu nedenle sınav sonucunda yedek olarak belirlenen adayların yapılacak yedek planlamalar ile ilgili olarak resmi internet sitemizi takip etmeleri gerekmektedir.

Tüm adaylara ilanen duyurulur.

E-Devlet kapısı şifreniz ile sınav sonuçlarını öğrenmek için aşağıdaki linke tıklayınız.

Sınav sonucu için tıklayın

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden, memur haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.