Son Dakika: 213 Milyon Dolar Değerinde 6 Ton Kokain Ele Geçirildi

Alınan son dakika bilgilerine göre Kolombiya polisi,, düzenlediği operasyon ile 6 ton kokain ele geçirdi. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Son Dakika: 213 Milyon Dolar Değerinde 6 Ton Kokain Ele Geçirildi

Son dakika haberi Kolombiya'dan geldi. Alınan bilgilere göre Kolombiya polisi düzenlediği bir operasyonda, 6 ton ağırlığında ve 213 milyon dolar değerinde kokain ele geçirdi.

Kolombiya polis teşkilatından konu ile ilgili yapılan açıklamada, liman kenti Barranquilla'da ele geçen uyuşturucunun, Karayip kıyısında ele geçirdikleri en yüksek miktar olduğu yönünde açıklama yaptı.

Dünyada züerindeki en büyük kokain pazarlarından biri olan İspanya'ya sevk edilmek üzere hazırlandığı öğrenilen uyuşturucu maddeler, Kolombiya Devlet Başkanı Juan Manuel Başkan Santos'a göre, silahlı örgüt 'Glan del Golfo'ya (Körfez Klanı) aitti.

Hafta sonu bir gece yarısı operasyonuyla ele geçirilen narkotik maddeler, bir konteynerde 20 adet istif rafına yerleştirilmiş hurda metalle dolu kutuların arasında bulundu. Silahlı örgüt, Kolombiya'dan Avrupa'ya ihracat yapan bir şirketin kargoları arasına uyuşturucu maddeleri gizlice yerleştirerek göndermeyi planlıyordu.

İşte Kolombiya polisinin düzenlediği operasyonda ele geçirilen kokain.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, dünya haberlerinden, ekonomi haberlerinden, sıcak gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Kolombiya

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.