Son dakika: Adana'da bir apartman dairesinde 6 kişinin cesedi bulundu

Son dakika haberi Adana'dan geldi. Alınan son dakika bilgilerine göre bir apartman dairesinde vurulmuş şekilde 6 ceset bulundu. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Son dakika: Adana'da bir apartman dairesinde 6 kişinin cesedi bulundu

Son dakika haberi Adana'dan geldi. Alınan son dakika bilgilerine göre Adana'da bir apartman dairesinde silahla vurulmuş şekilde 6 kişinin cesedi bulundu.

Olay, bu akşam saatlerinde merkez Seyhan İlçesi Kurtuluş Mahallesi'nde bir apartman dairesinde meydana geldi. Silah seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Dariye giren polis, 1'i kadın 6 kişinin silahla vurulmuş cesedi ile karşılaştı. Cinayetlerin işlendiği dairede 40 yaşlarında bir kişinin oturduğu ve kız istemek için ailesini çağırdığı öne sürüldü. Olayın aile içerisinde kız isteme yüzünden çıkan tartışmadan kaynaklandığı yönünde araştırma yapan polis, ev sahibi zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

Tabanca ile Ailesini Katletti

Burada Hatay'da oturan Z.K.'yi istemeye gitmeye hazırlanan Denizhan ile aile büyükleri arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından iddiaya göre Denizhan Dener, tabancasını çekip, aile büyüklerini tek tek öldürdü.

Yoğun silah seslerini duyanlar polisi ararken, 5 kişiyi katleden Denizhan Dener, önce Hatay'daki Z.K.'yi arayıp, cinayet işlediğini söyledi. Ardından da 155 Polis İmdat Hattı'nı arayıp evinin adresini verdi. 'Hepsini vurdum' diyen Dener, telefon açık iken tabancasındaki son kurşunu da kendi başına sıkarak yaşamına son verdi.

Diğer Adana haberleri için lütfen tıklayın

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, politika haberlerinden, sıcak gelişmelerden, kamu haberlerinden, yerel haberlerden gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Adana

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.