Son dakika: Adanaspor Teknik Direktörü Levent Şahin İstifa Etti

Alınan son dakika bilgilerine göre bu akşam oynanan ve 3-1 kaybedilen Çaykur Rizespor karşılaşması sonrası Adanaspor teknik direktörü Levent Şahin istifa etti.

Yayınlanma:
Son dakika: Adanaspor Teknik Direktörü Levent Şahin İstifa Etti

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Şahin, Çaykur Rizespor'a 3-1 yenildikleri maçın ardından istifa etti.

Spor Toto Süper Lig'de mücadele veren Adanaspor, sahasında Çaykur Rizespor'a 3-1 mağlup olurken teknik direktör Levent Şahin, karşılaşmanın ardından görevi bıraktığını açıkladı.

Adanaspor'u ligde bırakmak adına önemli mücadeleler verdiklerini ifade eden Şahin, "Ne var ki iyi başladığımız ikinci yarının ilerleyen bölümlerinde istediğimiz sonuçları alamadık. Takım istediğimiz gibi gitmiyor. Bundan sonrası için geleceklerin önünü açmak adına görevi bırakmak en doğrusu. Çok iyi bir oyuncu grubuna sahibiz. Burada kimseyi suçlamaya gerek yok. Sorumla varsa o da benim. Taraftarlara ve sporcularıma teşekkür ediyorum. Adanaspor'a ve bizden sonra geleceklere başarılar diliyorum" dedi.

Basın toplantısında bir gazetecinin "İstifa mı ediyorsunuz?" şeklindeki sorusuna ise, "Evet" yanıtını verdi.

Hikmet Karaman'dan açıklama

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise şunları söyledi:

"İyi bir mücadele örneği gösterdik. Hak ederek bir galibiyete ulaştığımızı düşünüyorum. Oyuncularımı öncelikle kutluyorum. Adanaspor'un üzüntüsü bizim sevincimiz olmamalı. Bizden sonra ligin en genç takımı olan Adanaspor, 2-3 oyuncu alsaydı, oynadığı futbolda daha iyi yerlerde olurdu. Ama mali disiplinden uzaklaşmamak, gelir gider dengesini bozmamak için yapamadı transferleri."

5haber.coom  |   Adana

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.