Son Dakika ! Adıyaman'da Art Arda İki Deprem Oldu

Son dakika deprem haberi Adıyaman'dan geldi. Adıyaman bugün yine sallandı. İşte bölgeden alınan son dakika bilgileri ve meydana gelen depremlerin şiddetleri ile detayları.

Yayınlanma:
Son Dakika ! Adıyaman'da Art Arda İki Deprem Oldu

Son dakika haberi Adıyaman'dan geldi.

Alınan son dakika bilgisine göre Adıyaman'ın Samsat İlçesinde art arda iki deprem oldu.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü tarafından yapılan açıklamada saat 13.30'da meydana gelen ilk depremin büyüklüğü 3.7 olarak açıklanırken, depremin merkez üssü Samsat'ın Kırmancık bölgesi olarak saptandı ve deprem yerin 11.7 km altında gerçekleşti.

İkinci Deprem

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü yetkilileri tarafından yapılan bir diğer açıklamada ise ikinci depremin saat 14.41'de meydana geldiği belirtildi. Şiddeti 4.0 olarak ölçülen depremin merkez üssü ise yine Samsat'ın Kırmancık bölgesi olarak saptandı ve deprem yerin 22.3 km altında gerçekleşti.

Bölgede hissedilen deprem, çevre ilçelerde de düşük şiddette hissedildi. Depremlerin art arda meydana gelmesi ile bölgede yine bir panik havası yaşandı.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, deprem haberlerinden, yerel haberlerden, kamu haberlerinden, sıcak gelişmelerden, Türkiye haberlerinden, politika haberlerinden, magazin haberlerinden, ekonomi haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Adıyaman

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.