Son Dakika: Afrin Operasyonunda Şehit

Türk Silahlı kuvvetlerinden yapılan açıklama şöyleZeytin Dalı Harekâtı kapsamında 22 Ocak 2018 tarihinde Kilis/Gülbaba Köyü güneydoğusunda PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütü unsurları ile girilen çatışmada bir kahraman...

Yayınlanma:
Son Dakika: Afrin Operasyonunda Şehit

Türk Silahlı kuvvetlerinden yapılan açıklama şöyle

Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında 22 Ocak 2018 tarihinde Kilis/Gülbaba Köyü güneydoğusunda PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütü unsurları ile girilen çatışmada bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır dileriz."

Afrin operasyonu sırasında terör örgütü ile çatışmaya giren TSK yapına yazılı açıklamada 1 askerimizin şehit olduğunu duyurdu. Kilis Gülba Köyü güneydoğusunda gerçekleşen çatışmalarda bir Mehmetçik Şehit olmuştur.

Bu gelişmeler yaşanırken ABD'den flaş bir açıklama geldi. Türkiye'nin güvenlik endişelerini ciddiye alıyoruz şeklinde açıklama yapan Beyaz Saray sözcüsü;açıklamasında birlikte çalışmaya devam ediyoruz dedi.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.