Son Dakika !! Ankara 100. Yıl Çarşısında Yangın: 2 Zabıta Memuru Yaralandı

Ankara Ulus meydanında bulunan Zabıta binasında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Çıkan yangında 2 zabıta memuru yaralandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Son Dakika !! Ankara 100. Yıl Çarşısında Yangın: 2 Zabıta Memuru Yaralandı

Bir yangın haberi de Ankara'dan geldi. Ankara'da çıkan yangında 2 zabıta memuru yaralandı.

Ankara'da bulunan 100. Yıl Çarşısındaki Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne ait bir birimde yangın çıktı. Çıkan yangında, bölgeden alınan son dakika bilgilerine göre 2 zabıta memurunun yaralandığı öğrenildi. Ankara'nın Altındağ İlçesi'nde bulunan Ulus Meydanı'ndaki 100. Yıl Çarşısı'nın 7'nci katında yer alan Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne ait ofiste, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Çıkan yangın nedeniyle binada yoğun duman oluştu. Yangın esnasında, çarşıda bulunan çok sayıda kişi binadan tahliye edildi.

Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonrası yangın, büyümeden kontrol altına alındı. Yangın sırasında, ofiste bulunan ve hafif yaralanan 2 zabıta memuru, sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından hastaneye sevk edildi.

Hastaneye kaldırılan zabıta memurları, burada tedavi altına alındı.

Gündem haberlerinden, son dakika haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.