Son Dakika !! Ankara Çubuk'ta Zincirleme Trafik Kazası: 3 Ölü , 3 Yaralı

Ankara'nın Çubuk İlçesinde bir kamyonet ile iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybederken 3 kişi de olayda yaralandı. İşte olayın detayları..

Yayınlanma:
Son Dakika !! Ankara Çubuk'ta Zincirleme Trafik Kazası: 3 Ölü , 3 Yaralı

Ankara'da zincirleme trafik kazası oldu. Ankara'nın Çubuk İlçesi'nde bir kamyanet ile 2 otomobiln karıştığı zincirleme kazada, 3 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

Bugün akşam saatlerinde Cubuk-Şabanözü karayolu Aşağı Emirler Kavşağı Handeresi Köprüsü'nde meydana gelen olayda, Çubuk yönüne gitmekte olan ve Necmettin B. yönetiminde olduğu belirlenen 06 AE 9228 plakalı kamyonet, kontrolden çıkıp karşı yönden gelen ve Volkan Ambarcı yönetiminde olduğu belirlenen 06 YJM 28 plakalı otomobile, ardından Bayram Baş yönetiminde olduğu belirtilen 06 ADB 991 plakalı otomobile çarptı. Kazada, kamyonette bulunan Yağmur Çatar (14), Hüseyin Ambarcı (55) ile eşi Sıddık Ambarcı (51) öldü, sürücüler Bayram Baş ve Volkan Ambarcı ile Recep Aldemir yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı.

Ölenlerin cesetleri ise otopsi için Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi morguna kondu. Kazadan yara almadan kurtulan kamyonet sürücüsü Necmettin B. ise gözaltına alındı.

Ölen 3 kişinin cenazesinin yarın öğle namazından sonra Çankırı'nın Eldivan İlçesi'nde defnedileceği belirtildi.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, kamu haberlerinden gelişmelerden haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com   | Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.