Son dakika! Ankara'da banka çıkışı silahlı saldırı: 1 yaralı

Ankara'dan alınan son dakika bilgilerine göre işlem yaptıktan sonra bankaadan çıkan bir kişiye silahlı saldırı gerçekleşti. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Son dakika! Ankara'da banka çıkışı silahlı saldırı: 1 yaralı

Ankara'dan bir son dakika haberi geldi. Alınan son bilgilere göre Ankara'da bir kişi banka çıkışı uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralandı.

Altındağ ilçesinde meydana gelen olayda, Anafartalar caddesi üzerinde bulunan bir banka şubesinde işlem yapan ve yaptığı işlemin ardından dışarı çıkan 44 yaşında ki Adem F. isimli şahıs, kimliği henüz belirlenemeyen bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırgan silahlı saldırı sonrasında olay yerinden hızla uzaklaşırken çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ve sağlık ekibi sevk edildi.

Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Adem F. isimli vatandaş, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucu çevrede 3 adet boş kovan bulundu. Polis ekipleri saldırgan şahsı yakalamak için çalışma başlattı.

5haber.com  | Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.