Son dakika! Ankara'da gece yarısı silah sesleri: Pompalı tüfekle Taksiciye saldırdı

Alınan son dakika bilgilerine üzere Ankara'da bir taksici ile yolcusu arasında çıkan tartışmada yolcu, yanında bulunan pompalı tüfekle taksiciye saldırdı. İşte yaşanan olay.

Yayınlanma:
Son dakika! Ankara'da gece yarısı silah sesleri: Pompalı tüfekle Taksiciye saldırdı

Ankara'nın Yenimahalle İlçesi'nde, taksi şoförü Bilal Arıkan yolcu olarak yanında taşıdığı bir kişi tarafından pompalı tüfekle vuruldu.

Önceki gece saat 23.30 sularında Ankara'nın merkez İlçesi olan Yenimahalle'de bulunan Yunus Emre Mahallesi Çameli Sokak'ta yaşanan olayda, Taksi şoförü Bilal Arıkan, 06 T 3174 plakalı aracına kimliği henüz tespit edilmeyen bir kişi ile tartışma yaşadı. Sözlü olarak başlayan tartışma, yerini kavgaya bıraktı. Yaşanan tartışma sonrası şüpheli kişi, yanında bulunan pompalı tüfek ile Bilal Arıkan'ın bacağına ateş açtı. Açılan ateş sonrası sürücü Bilal Arıkan ağır yaralandı, şüpheli kişi ise pompalı tüfek ile olay yerinden kaçtı.

Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve ambulans sevk edildi. Yaralı Bilal Arıkan, bölgeye gelen sağlık personelleri tarafından ilk müdahalesi yapılarak ambulansla Ankara Gülhane Eğitim Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı.

Kaçan şüphelinin yakalanması için ise polis ekipleri çalışma başlattı.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden, politika haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.