Son Dakika! Antalya ve İstanbul'da Patlama: 1'i Ağır 13 Yaralı

Antalya ve İstanbul'dan patlama haberleri geldi. Sabah saatlerinde meydana gelen patlamalarda can kaybı yaşanmazken, toplamda 13 kişi yaralandı. Patlamalar ile ilgili olay yerlerinde incelemeler devam ediyor.

Yayınlanma:
Son Dakika! Antalya ve İstanbul'da Patlama: 1'i Ağır 13 Yaralı

Son dakika patlama haberleri art arda gelmeye başladı. İstanbul Avcılar ile Antalya Ticaret ve Sanayi Odası binasında meydana gelen patlamalarda can kaybının yaşanmadığı, ancak yaralıların olduğu bildirildi.

Antalya Ticaret Odasının otopark bölümünde bugün sabah saatlerinde bir patlama meydana geldi. Antalya Valiliği tarafından yapılan son dakika açıklamasında patlamada bir can kaybının yaşanmadığı, ancak yaralıların olduğu bildirilmişti. Öte yandan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ise, olayın terör saldırısı olmayabileceğini, bir kaza sonucu meydana gelen bir patlama olabileceğini belirtti. Bu ve buna benzer olayların, ülkemizin içinde bulunduğu durum itibariyle, terör unsuru olarak karşılandığı ve ilk olarak akla terör saldırısı olabileceği şüphelerini getiriyor. Ancak bu sonuca varmak için henüz erken olduğunu belirten Türel, güvenlik güçlerinin ve olay yeri inceleme ekiplerinin bölgeye sevk edildiği, kısa süre içinde olayın iç yüzünün aydınlatılacağını belirtti.

Olay ile ilgili ayrıntıları da aktaran Menderes Türel, patlamanın etkisiyle dış cephe camlarının zarar gördüğü, birçoğunun kırıldığı ve kırılan cam parçaları ile 10 kişinin hafif şekilde yaralandığını belirtti.  Yaralıların ise bölgeye gelen sağlık ekipleri tarafından en yakın hastaneye götürüldüğü ve tedavi altına alındığını açıklayan Türel, cam dışında da yaralanmaların olmadığını belirtti.

Olaya şahit olan bir görgü tanığı ise, olayın bir anda meydana geldiğini ve camların aniden yere indiğini belirtti. İkinci sıraya park edilen araçlardan birinin patladığını belirten görgü tanığı, patlamanın etkisiyle yandaki bir aracın daha alev aldığını belirtti. Araçlardan biri kullanılamaz hale gelirken diğeri ise kısmen zarar gördü.

Avcılar'da Patlama

İstanbul'un Avcılar ilçesinde bulunan Firuzköy Mahallesindeki bir iş hanında patlama meydana geldi. İş hanının 5. katında, henüz belirlenemeyen bir sebeple meydana gelen patlamada 1'i ağır 3 kişi yaralandı. Yaralılar, bölgeye gelen sağlık ekipleri tarafından hastanelere sevk edildi.

5haber.com  | DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.