Son Dakika!! Antalya'da Jandarma'ya Ateş Açıldı: 1 Uzman Çavuş Şehit

Son dakika acı haber Antalya'dan geldi. Antalya'da arazi tarama çalışmalarını yürüten Jandarma'ya ateş açıldı. Açılan ateş sonucu yaralanan uzman çavuş, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yayınlanma:
Son Dakika!! Antalya'da Jandarma'ya Ateş Açıldı: 1 Uzman Çavuş Şehit

Son dakika acı haber, Antalya'nın Konyaalti İlçesinden geldi. 

Antalya' nın Konyaaltı ilçesinde, bir arazide arama tarama çalışmaları yürüten jandarma komando ekiplerine ateş açılması sonucu bir uzman çavuş yaralandı. Yaralanan uzman çavuş kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve şehit oldu.

Konyaaltı İlçesi Çakırlar mevkisinde saat 13.00 sıralarında arazi taraması yapan jandarma ekiplerine, ateş açıldı. Jandarmanın da karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada, ilk ateş sırasında 1 uzman çavuş başından yaralandı. Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen yaralı uzman çavuş, doktorların çabasına rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Ekipler bölgede operasyon başlatırken, bölgeye özel harekat ekipleri de sevk edildi.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, politika haberlerinden, terör operasyonları haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Antalya

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.