Son Dakika !! Askerlik Yerleri Açıklandı (E-Devlet ile Sorgulama Nasıl Yapılır-E Devlet Giriş)

Yapılan son dakika açıklamasına göre askerlik yerlerinin açıklandığı belirtildi. Peki askerlik yeri nereden öğrenilebilir? Askerlik yeri sorgulama işlemi nasıl yapılır? İşte detaylar.

Yayınlanma:
Son Dakika !! Askerlik Yerleri Açıklandı (E-Devlet ile Sorgulama Nasıl Yapılır-E Devlet Giriş)

Milli Savunma Bakanlığından bir son dakika duyurusu yapıldı. Yapılan duyuruda askerlik yerlerinin açıklandığı belirtildi.

Askerlik çağı gelen ve terhis bozduranların uzun dönem ve kısa dönem askerlik hizmeti yapmak için gideceği yerler açıklandı. Yapılan açıklama ile binlerce vatan evladının askerliklerinin acemi birliklerini yapacakları yerler açıklandı.

Askerlik Yerleri E-Devlet Üzerinden Öğrenilecek

Yapılan son dakika açıklamasını bekleyen binlerce kişi, internet üzerinden açıklanan sonuçları araştırmaya başladı. Milli Savunma Bakanlığı tarafından yayımlanan duyuruda askerlik yerlerinin e devlet sistemi üzerinden duyurulduğu belirtildi. Askerlik yerlerinin açıklanmasını bekleyen adaylar, e devlet sistemine T.C. kimlik numaraları ve E devlet şifreleri ile giriş yaparak askerlik yerleri sorgulama kısmından acemi birlikleri yerlerini öğrenebileceklerdir.

E Devlet Girişi Nasıl Yapılır?

Online olarak tüm işlemlerin internet üzerinde halledildiği günümüzde vatandaşlık işlemleri de internet üzerinden halledilmeye başlandı. E devlet sistemine giriş yapmak isteyen vatandaşlar " https://giris.turkiye.gov.tr/Giris/gir " adresinde bulunan bilgilerini kullanarak giriş yapabilir ve askerliklerini yapacak yerleri öğrenebilirler.

E Devlet Şifresi Nasıl Alınır?

E devlete giriş için vatandaşların şifre edinmeleri gerekmektedir. İlk şifreler vatandaşlara PTT'den verilir. E devlet şifreniz yoksa size en yakın merkez PTT şubesine giderek e devlet şifresi edinebilir vatandaşlık işlemlerinizi sıra beklemeden internet üzerinden yapabilirsiniz.

E Devlet Girişi İçin TIKLAYIN

Son dakika haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.