Son Dakika | Atatürk Havalimanı'nda Uçuşlar Durduruldu

Yapılan son dakika açıklamasında Atatük Havalimanında kar yağışı nedeniyle uçuşların durdurulduğu duyuruldu. İşte yapılan son dakika açıklaması.

Yayınlanma:
Son Dakika | Atatürk Havalimanı'nda Uçuşlar Durduruldu

İstanbul genelinde hakim olan soğuk hava, hava ulaşımını da olumsuz etkiledi.

İstanbul etkisini arttıran kar yağışı ve fırtına nedeniyle İstanbul Atatürk Havalimanı'nda uçuş yapılamıyor. Pistlerin kardan temizlenmesi çalışmaları nedeniyle inecek uçaklar havada tur atarken, kalkış yapacak uçaklar park pozisyonunda bekletiliyor.

İstanbul Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı'nda iç ve dış hatlarda bugün toplam 395 sefer iptal edildiği duyuruldu.

Trafik Yoğunluğu % 90' ı Aştı

Kar yağışının etkisini artırdığı İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 90 seviyesine ulaştı. İstanbul trafiğinde kar yağışı ile birlikte iş çıkışı saati trafik yoğunluğu arttı. Saat 18.00 sıralarında trafik yoğunluğu yüzde 90 olarak belirlendi. Trafik bazı noktalarda durma noktasına geldi. Özellikle TEM Otoyolu ile D-100 Karayolu'nda ve köprülerde trafiğin yoğun olduğu görüldü.

Sıcaklıklar 9 Derece Düştü

Öğle saatlerinde 10 derecenin üstünde sıcaklığın ölçüldüğü İstanbul'da rüzgar döndü, karayel geldi, sıcaklık saatler içinde 9 derece birden düştü.

İstanbul'da saat 13.00 itibarı ile sıcaklık 10 derecenin üstünde ölçülmüştü. Güney yönlü rüzgar yerini Karayel'e bırakınca sıcaklık hızla düştü. Meteoroloji verilerine göre, saat 16.30 sıralarında Fatih, Bakırköy gibi merkez ilçelerde sıcaklık 1.3 derece olarak ölçüldü. Düşüşün hızla sürdüğü İstanbul'un Arnavutköy gibi bazı ilçelerinde kar yağışı başladı. Önümüzdeki saatlerde kar yağışının diğer ilçelerde de gözlenmesi bekleniyor.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, ekonomi haberlerinden, politika haberlerinden, hava durumu haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | İstanbul

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.