Son Dakika !! Ayvacık'ta Son 1 Saatte Orta Şiddette 4 Deprem Oldu: 4 Yaralı

Alınan son dakika bilgilerine göre Çanakkale'de depremler meydana gelmeye devam ediyor. Son 1 saat içerisinde orta şiddette 4 deprem oldu. İşte bölgeden alınan son dakika görüntüleri.

Yayınlanma:
Son Dakika !! Ayvacık'ta Son 1 Saatte Orta Şiddette 4 Deprem Oldu: 4 Yaralı

Son dakika deprem haberleri gelemeye devam ediyor.

Alınan son dakika bilgilerine göre saat 13.58'de merkez üssü Ayvacık açıkları olan Richter ölçeğine göre 5.0 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Bu deprem de İzmir dahil çevredeki bir çok kentte hissedildi. AFAD ise bu depremin 5.3 büyüklüğünde olduğunu açıkladı. Olayda 4 kişi yaralanırken bölgede panik havası var.

Bu depremin ardından henüz 5 dakika geçmişken Ayvacık bir kez daha sarsıldı. Bu kez sarsıntının büyüklüğü 4.5 olarak ölçüldü. Bu deprem ise kıyı kesimlerde ve bölgede hissedildi.

Sabah saatlerinden bu yana düşük çapta sarsıntılarla 100'den fazla depremin meydana geldiği Çanakkale'nin Ayvacık İlçesinde saat 14.36'da 3.8 büyüklüğünde bir deprem daha oldu.

Bu depremin ise ardından henüz 9 dakika geçmişken Ayvacık yine sallandı. Bu seferki depremin büyüklüğü 4.5 olarak ölçüldü. Bu deprem de kıyı bölgelerde belirgin bir şekilde hissedildi.

Artçı depremler art arda devam ederken bölgede panik havası hakim oldu. Halk sokaklarda muhtemel büyük bir deprem korkusu ile bekliyor.

Bölgeden gelen son dakiak gelişmelerinden haberdar olmak için sitemizi takipte kalın.

5haber.com  | Çanakkale

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.