Son dakika! Beşiktaş Caner ve Rhodolfo'yu KAP'a bildirdi

Beşiktaş'tan KAP'a bir son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada 2 oyuncu ile anlaşmaya varıldığı belirtildi. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Son dakika! Beşiktaş Caner ve Rhodolfo'yu KAP'a bildirdi

Son dakika açıklaması Beşiktaş Kulübünden geldi. Alınan son bilgiler göre Beşiktaş, Caner Erkin ile anlaşmaya varıldığını, Luiz Rhodolfo için ise Flamengo kulübüyle görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Siyah-beyazlı kulüp tarafından konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada Caner Erkin ile 3 yıllık anlaşmaya varıldığı belirtilerek şu ifadelere yer verildi: "Caner Erkin'in transferi konusunda İnter kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. İnter kulübüne 750.000 Euro sözleşme fesih bedeli ödenecektir. Kulübümüz ile oyuncu arasındaki güncel sözleşme hükümleri muhafaza edilmiştir."

Siyah beyazlı kulüpten Rhodolfo ile ilgili de yapılan açıklama açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Luiz Rhodolfo Dini Gaito'nun transferi konusunda Flamengo kulübü ile görüşmelere başlanmıştır."

Son dakika haberlerinden, spor haberlerinden, transfer haberlerinden, gündem haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.