Son Dakika: Bitlis ve Kahramanmaraş'ta Deprem

Alınan son dakika bilgilerine göre Kahramanmaraş ve Bitlis'te deprem oldu. İşte depremlerin detayları ve bölgelerden alınan son dakika bilgileri.

Yayınlanma:
Son Dakika: Bitlis ve Kahramanmaraş'ta Deprem

Son dakika deprem haberleri Kahramanmaraş, Bitlis ve Ege Denizinden geldi. Kahramanmaraş'ın Çağlayancerit İlçesi'nde, Richter ölçeğine 3.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bitlis'teki depremin büyüklüğü 3.5 olarak ölçülürken, Ege Denizinde de  yine 3.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte depremlerin detayları ve bölgelerden alınan son dakika bilgileri.

Kahramanmaraş'ta Deprem

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre bugün akşam saat 22.49 sıralarında merkez üssü Bolukdamlar Mahallesi olan 3.4 büyüklüğündeki deprem meydana geldi. Yerin 5 kilometre derinliğinde olan deprem yakın bölgelerde az miktarda hissedildi. Depremde herhangi bir can ve mal kaybı olmadı.

Bitlis'te Deprem

Saat 18.27'de merkez üssü Bitlis Tatvan olan 3.5 büyüklüğünde deprem oldu. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü tarafından yapılan açıklamada yerin 2.6 km altında meydana gelen depremde can ve mal kaybı yaşanmadı.

Ege'de Deprem

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünün yaptığı son dakika açıklamasında Ege Denizi açıklarında bir deprem oldu. Saat 21.11 sıralarında meydana gelen depremin şiddeti ise Richter Ölçeğine göre 3.4 büyüklüğünde ölçüldü. Düşük şiddetteki deprem yerin 5.4 km altında meydana geldi. Kıyı kesimlerde çok az hissedilen depremde can ve mal kaybı yaşanmadı.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, kamu haberlerinden, Türkiye haberlerinden, deprem haberlerinden, sıcak gelişmelerden, politika haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.