Son Dakika !! Çanakkale'de 3.9 Büyüklüğünde Bir Deprem Daha Oldu

Alınan son dakika bilgilerine göre Çanakkale'de 3.9 büyüklüğünde bir deprem daha olduğu yönünde. Gece saatlerinden çok sayıda depremle sarsılan bölgede halk panik içinde.

Yayınlanma:
Son Dakika !! Çanakkale'de 3.9 Büyüklüğünde Bir Deprem Daha Oldu

Son dakika haberi yine Çanakkale'den geldi. Çanakkale'de küçük çapta bir deprem daha meydana geldi.

Çanakkale 'nin Gülpınar-Ayvacık bölgesi, önceki günden bu yana gelen deprem sarsıntılarına maruz kalıyor. Önceki günden bu yana orta büyüklükte 3 depremin meydana geldiği bölgede küçük çapta da çok sayıda deprem oldu. Meydana gelen depremler, bölgede büyük panik yaratırken halk adeta panik ve korku içinde bekleyişini sürdürüyor. Son olarak bugün saat 9.48'de meydana gelen son depremin merkez üssü yine aynıydı. Gülpınar-Ayvacık bölgesinde meydana gelen depremin büyüklüğü 3.9 olarak ölçüldü.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü tarafından yapılan son açıklamaya göre 3.9 olarak ölçülen deprem, yerin 5 km altında meydana geldi. Bölge çevresinde bulunan yerleşim merkezlerinde hafif şekilde hissedilen deprem sonrası tedirgin bekleyiş sürüyor.

Önceki gün gece saatlerinden itibaren çok sayıda depremle sarsılan Çanakkale'de paniğe ve korkuya neden olan risk ise olası büyük çapta bir deprem. Gece saatlerinden itibaren en büyüğü 4.8 olmak üzere orta çapta 4 deprem meydana gelen bölgede halk tetikte bekliyor.

5haber.com  | Çanakkale

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.