Son Dakika!! Çatışmalar Nedeniyle Sınır Kapısında Geçişler Durduruldu

Son dakika haberi Kilis'ten geldi. Suriye bölgesinde muhaliflerin çatışmaya girmesi nedeniyle sınır kapısından geçişler durduruldu.

Yayınlanma:
Son Dakika!! Çatışmalar Nedeniyle Sınır Kapısında Geçişler Durduruldu

Flaş son dakika açıklaması. Çatışma nedeniyle sınır kapısından geçişler durduruldu.

Kilis ilinin karşısında bulunan Suriye’ nin Azez ilçesi’ndeki Esselame sınır kapısı  bölgesi ve çevresinde muhalifler arasında yaşanan çatışmalardan dolayı Öncüpınar sınır kapısından geçişler geçici olarak durduruldu.

Kilis'in karşısında bulunan Suriye'nin Azez İlçesi'ndeki Esselame Sınır Kapısı çevresinde yaşanan çatışmalar nedeniyle Öncüpınar Sınır Kapısı'ndan geçişler, geçici olarak durduruldu. Kilis Valisi İsmail Çataklı, sınırın öbür tarafındaki gelişmeler nedeniyle insani yardım ve ticari amaçlı geçişlerin geçici olarak güvenlik gerekçesiyle durdurulduğunu söyledi.

Önceki Gün de PAtlama Olmuştu

Kilis'in sınır komşusu Suriye'nin Azez İlçesi'nde terör örgütü DEAŞ tarafından önceki gün bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi. DEAŞ tarafından düzenlendiği belirlenen saldırıda kameralara ansıyan görüntülerde ölü ve yaralıların olduğu görüldü. Büyük bir şiddet ve gürültü ile gerçekleşen patlama sonrası bölgede çatışmalar da yaşandığı gelen son bilgiler arasındaydı.

Yaralılar Kilis Devlet Hastanesine Getirildi.

Güvenlik kameraları tarafından kaydedilen patlama anı sonrası Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) güçleri bölge genelinde bazı güvenlik önlemi aldı. Patlamada yaralanan bazı Suriyeli vatandaşlar, sınır hattına ambulanslarla alınarak Kilis Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Kilis Devlet astanbesine getirilen yaralılar, acil serviste tedavi altına alındı.

Gündem haberlerinden, son dakika haberlerinden, fırat kalkanı harekatından, terör operasyonlarından, sıcak gelişmelerden, politika haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com'u takipte kalın.

5haber.com  | Kilis

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.