Son Dakika! CHP'li Hüseyin Yıldız Adalet Yürüyüşü'nde Kalp Krizi Geçirdi

Son dakika: CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Adalet Yürüyüşü'nde kalp krizi geçirdi. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Son Dakika! CHP'li Hüseyin Yıldız Adalet Yürüyüşü'nde Kalp Krizi Geçirdi

Son dakika haberi. Adalet Yürüyüşünde bir Milletvekili kalp krizi geçirdi.

Sakarya' daki " Adalet Yürüyüşü" sırasında kalp spazmı geçirdi. Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılan Yıldız' ın  burada yapılan müdahalenin ardından Ankara Başkent Üinversitesi Hastanesine sevk edileceği öğrenildi

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan  Hüseyin Yıldız’a anjiyo yapıldı. Ana damarında tıkanma olduğu tespit edilen Hüseyin Yıldız'a, by- pass ameliyatı veya stent takılması yönünde karar alındı. Hüseyin Yıldız ve ailesi müdahalenin İstanbul'da yapılmasını istedi. Bunun üzerine Hüseyin Yıldız, Adapazarı Atatürk Stadyumu'na inen ambulans helikopterle İstanbul’daki  Memorial Hastanesi'ne sevk edildi.

CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç gazetecilere yaptığı açıklamada, "Anjiyoda ana damarda yüzde 90 tıkanıklık tespit edildi. Kendisinin ve ailesinin isteğiyle İstanbul'da bulunan bir hastaneye sevk ediliyor. Sağlık durumu korkulacak durumda değil. Yürüyüşün bundan sonraki etabına katılamayacak olmasından dolayı büyük üzüntü duyuyor. Dua bekliyoruz" dedi.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, sıcak gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.