Son Dakika !! Denizli'de Feci Kaza: 3 Ölü , 5 Yaralı

Denizli'de karşılıklı olarak gelen bir hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı. Çarpışma sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaşamını yitirirken 5 kişi de yaralandı. İşte olayın detayları.

Yayınlanma:
Son Dakika !! Denizli'de Feci Kaza: 3 Ölü , 5 Yaralı

Son günlerde yaşanan soğuk hava ve kar yağışı nedeniyle trafik kazalarının da ardı arkası kesilmiyor. Son olarak Denizli'den trafik kazası haberi geldi. Denizli'nin Güney İlçesinde hafif ticari araç ile bir otomobil karşılıklı olarak çarpıştı. Çarpışma sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybederken 5 kişi de yaralandı.

Bugün sabah saat 07.00 sularında, Buldan- Güney Karayolu üzerinde meydana gelen kazada, sürücüsünün kimliği henüz öğrenilemeyen 15 AF 538 plakalı otomobil ile karşı yönden gelmekte olan ve yine sürücünün kim olduğu öğrenilemeyen 20 EP 085 hafif ticari araç çarpıştı. Çarpışma sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi olay yerinde yaşamını yitirirken, 5 kişi ise yaralandı. Çevrede bulunan vatandaşların kazayı sağlık ve jandarma ekiplerin bildirmesi üzerine ekipleri bölgeye sevk edildi. İhbar üzerine kaza yerine gelen sağlık ekipleri kazada yaralanan 5 kişiyi ambulanslarla Denizli Devlet Hastanesi ile Server Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırarak tedavi altına aldı.

Kazada hayatını kaybedenlerin cesetleri de, olay yerinde yapılan inceleme sonrası morga kaldırıldı. Jandarma ekipleri ise kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

5haber.com  | Denizli

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.