Son Dakika Deprem Listesi | Az Önce Deprem mi Oldu? Cevabı Burada

Ülkemizde ne yazık ki hala ardı arkası kesilmeden depremler olmaya devam ediyor. Mevcut depremlerin yarasını saramadan yeni artçı sarsıntılar bölgede yaşayan insanlara korku dolu anlar yaşatıyor. Üstelik bu depremlerin en büyük farklı çevre illerden de etkili bir şekilde hissediliyor olmasıdır. Bu sebeple Türkiye'de son dönemde meydana gelen depremler etkisini sürdürdüğünü söylemek yanlış olmayacaktır.

Yayınlanma:
Son Dakika Deprem Listesi | Az Önce Deprem mi Oldu? Cevabı Burada

Yüzyılın Felaketi

Kahramanmaraş'ta olan ve 7,7 - 7,6 büyüklüğündeki depremin hemen akabinde artçı sarsıntılar çevre 11 ilde hissedilmeye devam ediyor. Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde başta Bingöl ve Diyarbakır olmak üzere farklı illerde depremler meydana gelmişti. Meydana gelen bu depremlerinin ardından 20 Şubat'ta Hatay yakınlarında 6,4 ve 5,8 büyüklüğünde artçı depremler kendini hissetmeye başladı.

AFAD Açıklama Yaptı

Biraz önce deprem mi oldu? Son dakika depremler listesini sizin için bir araya geldik. AFAD ve Kadilliden, 6 Şubat'ta peş peşe meydana gelen depremlerin ardından açıklamalar gelmeye devam ediyor. Buna göre, Kahramanmaraş merkezli iki ölümcül deprem ve Gaziantep depreminin ardından can kaybı ve maddi hasara ilişkin bilgiler de ardı ardına gelmeye devam ediyor.

deprem-bolgesinde-fahis-kira-skandali-50-bin-liradan-600-bin-liraya-kadar-ucret-talep-edenler-var-001.webp

Son olarak Hatay'ın Defne ve Samandağ ilçelerinde 20 Şubat Pazartesi günü art arda meydana gelen depremlerle ilgili AFAD ve Kandilli Rasathanesi'ne hızlı bir şekilde bilgi verdi. Alınan bilgiye göre deprem bölgesinde artçı sarsıntılar kaydedilmeye devam ediyor.

7000 Üzerinde Sarsıntı Yaşandı

Kandilli Rasathanesi yaptığı açıklamayla, bölgede artçı sarsıntıların yaşanmaya devam ettiğini bildirdi. Aynı zamanda AFAD'da, bölgede günlük onun üzerinde deprem yaşandığını ve sürekli olarak sarsıntıların devam ettiğini bildirdi.

jpg-90-1280-720-001.jpg​​​​​​​

Hem AFAD’ın hem de Kandilli Rasathanesinin mobil uygulamaları ile anlık olarak Türkiye’de olan depremlere ulaşmak mümkün oluyor. Üstelik bu uygulamalarda artçı sarsıntıları da gözlemlemek mümkün…

Tüm bu detaylara göz atmak için siz de bu uygulamalar üzerinden bilgi sahibi olmaya başlayabilirsiniz.

Bugün Kaydedilen Son Depremler

Yeşilyurt (Malatya)’da 3.5 – 3.6 şiddetinde depremler gece üç civarında kaydedildi.

Göksun (Kahramanmaraş) 4.1 şiddetinde deprem akşam saat 20.52’de kaydedildi.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.