Son dakika! Düzce'de katliam gibi kaza: 4 ölü, 1 yaralı

Alınan son dakika bilgilerine göre Düzce'de katliam gibi bir kaza meydana geldi. Kaza sonucu 4 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Son dakika! Düzce'de katliam gibi kaza: 4 ölü, 1 yaralı

Son dakika haberi Düzce'den geldi. Bugün sabah saatlerinde meydana gelen olayda, bir otomobilin TEM otoyolunda lastiği patladığı için emniyet şeridinde duran TIR'ın, araçtan inen sürücüsü ve dorsesine çarptı. Çarpışma sonucu meydana gelen kazada 4 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.

Bugün sabah saatlerinde TEM otoyolu üzerinde bulunan Gümüşova rampaları mevkisinde meydana gelen olayda, İstanbul yönüne gitmekte olan ve Hasan Bilen yönetiminde olduğu tespit edilen 67 LY 898 plakalı TIR'ın lastiği patladı. Sürücü Hasan Bilen, TIR'ı emniyet şeridinde durdurup araçtan inerek, dorsenin arka kısmına geçerek tamirat çalışmalarına başladı. Bu sırada arkadan gelmekte olan ve Okan Yılmaz Şentürk yönetiminde olduğu belirtilen 33 CVA 85 otomobil, önce TIR sürücüsü Hasan Bilen'e, sonra da dorseye ve bariyerlere çarpıp yol kenarına savruldu.

TIR sürücüsü Hasan Bilen ile hurdaya dönüp tavan kısmı tamamen yırtılan otomobilin sürücüsü Okan Yılmaz Şentürk ile sürücünün yanında bulunan Bidar Duman olay yerinde hayatlarını kaybetti. Otomobilde bulunan Behsat Doğan ile Fatih Yıldız ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Behsat Doğan, kaldırıldığı Hendek Devlet Hastanesi'nde doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Fatih Yıldız'ın da hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Düzce

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.