Son dakika! Galatasaray Odeabank Başantrenör Ergin Ataman ile yolları ayırdı

Son dakika açıklaması: Galatasaray Odeabank, Başantrenörü Ergin Ataman ile yollar ayrıldı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Son dakika! Galatasaray Odeabank Başantrenör Ergin Ataman ile yolları ayırdı

Son dakika açıklaması Galatasaray kulübünden geldi. Yapılan açıklamada, Galatasaray Kulübü, Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman ile yollarını ayırdı.

2012 yılında takımın başına geçen Ataman, Galatasaray ile EUROcup Kupası ve bir lig şampiyonluğu yaşama başarısı göstermişti.

Resmi siteden yapılan açıklamada;" 2012 yılından bu yana Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımı Başantrenörlüğü görevini yürüten Ergin Ataman ile yollarımızı ayırdığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız. Ergin Ataman, görev yaptığı dönemde, Yenilmez Armada'yı 23 yıl aradan sonra Basketbol Süper Ligi'nde şampiyonluğa taşıdı. 2015-16 sezonunda Galatasaray Odeabank ile Eurocup şampiyonluğu yaşayarak kariyerine bir Avrupa Kupası daha ekledi ve Avrupa'da üçüncü kez kupa kazanma başarısı gösteren ilk ve tek Türk antrenör oldu Aynı zamanda Galatasaray Spor Kulübü üyesi olan Sayın Ataman'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni kariyerinde başarılar diliyoruz" denildi.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, spor haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.