Son Dakika ! Gaziantep Sanayi Bölgesinde Patlama Oldu

Alınan son dakika bilgilerine göre Gaziantep Küçük Sanayi Sitesinde bir dükanda patlama oldu. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Son Dakika ! Gaziantep Sanayi Bölgesinde Patlama Oldu

Son dakika haberl Gaziantep'ten geldi.

Alınan son bilgilere göre Gaziantep' te Küçük Sanayi sitesinde bir lastik kaplama fabrikasında patlama meydana geldi. Kimsenin bulunmadığı sırada neden kaynaklandığı henüz bilinmeyen nedenle meydana gelen patlamada fabrika tamamen yıkılırken çevredeki diğer işyerlerinde de hasar oluştu.

Gaziantep' te Küçük Sanayi sitesinde bir lastik kaplama fabrikasında patlama meydana geldi. Kimsenin bulunmadığı sırada neden kaynaklandığı henüz bilinmeyen nedenle meydana gelen patlamada fabrika tamamen yıkılırken çevredeki diğer işyerlerinde de hasar oluştu.

Patlama sabah erken saatlerde KÜSGET sanayi sitesi D Blok'ta bir lastik kaplama fabrikasında meydana geldi. İddiaya göre; eski lastiklere kaplama yapmak için kullanılan buhar kazanında henüz belirlenemeyen nedenle patlama meydana geldi. Kentin bir çok noktasından duyulan patlamanın şiddetiyle fabrika tamamen yıkılırken, çevredeki bir çok işyeri de büyük hasar gördü. Patlamayı duyanların haber vermesiyle olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Ekiplerin ilk incelemesinde ölen ya da yaralananın bulunmadığı tespit edildi.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, sıcak gelişmelerden, yerel haberlerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Gaziantep

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.