Son Dakika!! Gaziantep'te Hastanede Yangın: Hastalar Tahliye Ediliyor

Gaziantep'te bulunan bir hastanede yangın çıktı. Arşiv bölümünde çıkan yangın sonucu bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Son Dakika!! Gaziantep'te Hastanede Yangın: Hastalar Tahliye Ediliyor

Son dakika korkutan yangın haberi Gaziantep'ten geldi.

Gaziantep bulunan Doktor Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesinin bodrum katındaki arşiv bölümünde yangın çıktı. Göğüs hastalıkları servisinin de bulunduğu binada çıkan yangın sonrasında binada bulunan hastalar tahliye edilirken, arşivde bulunan hasta bilgileri ve raporlarının yer aldığı birçok evrak yandı.

Bugün akşam saatlerinde Gaziantep merkezde bulunan Eyüpoğlu Mahallesi'nde ki Doktor Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Göğüs Hastalıkları Polikliniği'nin de bulunduğu 4 katlı ek binadaki bodrum katında yer alan arşiv bölümünde çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı. Buradan dumanlar yükseldiğini görenler, itfaiyeye haber verdi. İhbar üzerine hastaneye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, Göğüs Hastalıkları servisinde yatan 44 hasta binadan tahliye edildi.

Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu kontrol altına alınıp söndürülürken, arşivde bulanan ve hastaların raporları ile kayıtların yer aldığı çok sayıda evrak yandı. Bölgede paniğe yol açan yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Son dakika haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Gaziantep

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.