Son Dakika! Gaziantep'te Polise Ateş Açıldı: 1 Yaralı

Son dakika haberi Gaziantep'ten geldi. Alınan bilgilere göre polisin dur ihtarına uymayan kişiler ile polis arasında önce kovalamaca ardından çatışma çıktı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Son Dakika! Gaziantep'te Polise Ateş Açıldı: 1 Yaralı

Son dakika haberi Gaziantep'ten geldi. Gaziantep'in Oğuzeli İlçesi'nde, polis kontrol noktasından verilen 'dur' ihtarına uymayıp kaçan sürücünün otomobili ile kovalama yaşandı. Polis, kovaladığı aracı bir süre sonra sıkıştırdı. Otomobilden polislere tabancayla ateş açan kişi vurularak, sürücü ise 20 kilometre uzaklıkta yakalanarak gözaltına alındı.

Oğuzeli İlçesinin çıkış noktasında ve havalimanı yakınlarında bulunan polis kontrol noktasına yaklaşan Aziz Bilmez yönetiminde olduğu tespit edilen 34 ASU 84 plakalı otomobil, polisler tarafından durdurulmak istendi. Otomobilin sürücüsü Bilmez, 'dur' ihtarına uymayıp kaçmaya başladı.

Polis ekiplerinin kovaladığı otomobil, Oğuzeli İlçesi'ne bağlı Direkli Mahallesi'nde sıkıştırıldı. Sürücüsü Aziz Bilmez durdurduğu araçtan yaya olarak kaçarken, otomobilde bulunan Mustafa Yaprak ise polise tabancayla ateş açması sonucu çatışma çıktı. Mustafa Yaprak, çatışmada yaralı olarak yakalanırken, kullandığı tabancaya el konuldu. Yaprak, ihbarla bölgeye sevk edilen sağlık görevlileri tarafından ambulansla Nizip Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste tedaviye alınan Yaprak'ın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Otomobil sürücüsü Aziz Bilmez ise jandarma ekipleri tarafından aracı bıraktığı Direkli Mahallesi'nden 20 kilometre uzaklıktaki Nizip İlçesi'ne bağlı ilçesine bağlı Orul Mahallesi’nde ismi açıklanmayan bir kişiyle birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Polis araçlarının da isabet aldığı olayda incelenen otomobilin plakasındaki harflerin boyayla değiştirildiği belirlendi.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, kamu haberlerinden, yerel haberlerden, sıcak gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Gaziantep

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.