Son Dakika Haberi!! Reina Saldırganı Bursa'da Görüldü İddiası-Polis Alarma Geçti

Reina saldırısını gerçekleştirerek 39 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan teröristin fotoğrafı ortaya çıktı. Fotoğrafın ortaya çıkmasının ardından Bursa'da çok sayıda ihbar alındı. İhbarlar üzerine polis ekipleri alarma geçti ve güvenlik önlemleri üst düzeye çıkartıldı. İşte kamuoyu ile paylaşılan fotoğraf.

Yayınlanma:
Son Dakika Haberi!! Reina Saldırganı Bursa'da Görüldü İddiası-Polis Alarma Geçti

Son dakika haberi geldi. Önceki gece yılbaşı kutlamaları esnasında silahlı saldırı ile Reina'yı tarayan teröristin yeni fotoğrafı ortaya çıktı. Teröristin fotoğrafının ortaya çıkmasının ardından Bursa'da bazı ihbarlar alındı. İhbarların alınmasının ardından polis ekipleri harekete geçti.

Reina'ya yılbaşı gecesi düzenlenen terör saldırısını gerçekleştiren teröristin yeni fotoğrafları ortaya çıktı.

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, izledikleri güvenlik kamera görüntülerinden saldırganın bir başka görüntüsüne ulaştı. Söz konusu fotoğraf habercilerle paylaşıldı. Üzerinde koyu renkli anorak bulunan kişi çekik gözleri, geniş elmacık kemikli yüzüyle dikkati çekiyor. TEM ekipleri saldırganın yerini belirlemek için çalışmaları sürüyor.

İstanbul Ortaköy’deki ünlü gece kulübü Reina'da yılbaşı eğlencesini kana bulayan teröriste benzeyen bir kişinin Yalova’da deniz otobüsünden indikten sonra otostop yaparak bir otomobile bindiği ihbarı, polisi harekete geçirdi. Anonsla tüm ekiplere bildirilen araç aranıyor.

Reina’da 39 kişinin ölümü 65 kişinin yaralanması ile sonuçlanan katliamı gerçekleştiren teröristin yakalanması için Yalova ve Bursa’da da güvenlik önlemleri arttırıldı. Teröristin görüntülerinin ortaya çıkması üzerine vatandaşlardan da ihbarlar gelmeye başladı.

Yalova’da, bugün öğleden sonra teröriste benzeyen bir kişinin İstanbul'dan deniz otobüsünden yaya olarak indikten sonra otostop yaparak Bursa plakalı bir otomobile bindiği ihbarı üzerine polis alarma geçti. Telsizden yapılan anonslarla plakası bildirilen aracın durdurularak inceleme yapılması istendi.

Jandarma ve polis ekipleri şüphelinin bindiği iddia edilen otomobilin bulunması için geniş çaplı arama başlattı.

Gündem haberlerinden ve daha fazlasından 5haber'i takip ederek haberdar olabilirsiniz.

5haber.com  | Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.