Son Dakika : Hatay'da Helikopterimiz Düşürüldü !

Hatay'da Helikopterimiz düştü.

Yayınlanma:
Son Dakika : Hatay'da Helikopterimiz Düşürüldü !

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Bu sabah itibariyle 1141 terörist etkisiz hale getirildi. Az önce bir helikopterimiz de düşürüldü. Tabi ki bütün bunlar olacak. Bir savaşın içindeyiz. Kaybımız da verdirdiğimiz kayıplar da olacak. Belki bizim bir helikopterimiz gidecek ama onlar bunun bedelini katbekat ödeyecekler" dedi. TSK'nın duyurusunda "Hatay'ın Kırıkhan ilçesinin karşı tarafına düşen helikopterin enkazına ulaşılmaya çalışıldığı" bildirildi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP İstanbul İl Başkanlığı İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda açıklamalarda bulundu.

“BİR HELİKOPTERİMİZ DÜŞÜRÜLDÜ”

Zeytin Dalı Harekatı’nı değerlendiren Erdoğan “Bu sabah itibariyle 1141 terörist etkisiz hale getirildi. Az önce bir helikopterimiz de düşürüldü. Tabi ki bütün bunlar olacak. Bir savaşın içindeyiz. Kaybımız da verdirdiğimiz kayıplar da olacak. Belki bizim bir helikopterimiz gidecek ama onlar bunun bedelini katbekat ödeyecekler.” dedi.

TSK'nın internet sitesinde geçtiği duyuruda “Hatay’ın Kırıkhan ilçesinin karşı tarafına düşen helikopterin enkazına ulaşılmaya çalışıldığı” bildirildi.

Başbakan Binali Yıldırım da yaptığı açıklamada 2 askerin şehit olduğunu belirterek "Atak helikopterimiz düştü, 2 askerimiz şehit düştü. Dış bir müdahaleyle düşürüldüğüne dair henüz net bir şey yok. Araştırılacak" dedi.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.