Son Dakika !! Hava Kuvvetleri Komutanlığı Sözleşmeli Er Başvuru Sonuçları Açıklandı

Hava Kuvvetleri Komutanlığı bünyesinde istihdam edilecek olan sözleşmeli erlere yönelik sonuçlar açıklandı. İşte başvuru sonuç duyurusu ve sonuç sorgulama sayfası.

Yayınlanma:
Son Dakika !! Hava Kuvvetleri Komutanlığı Sözleşmeli Er Başvuru Sonuçları Açıklandı

Hava Kuvvetleri Komutanlığı tarafından geçtiğimiz yılın ortalarında başlanan ve binlerce adayın başvurduğu sözleşmeli er başvuru sonuçları açıklandı.

Yayımlanan duyuruya göre bir başvuru kılavuzu yayınlandı ve başvurusu kabul edilen adayların başvuru kılavuzunda yer alan şartları taşımamaları durumunda formu doldurmamaları istendi. Konu ile ilgili duyuruda, "Temin faaliyetleri süresince, başvuru kılavuzunda yer alan sözleşmeli er olma şartlarını taşımadığı; her ne şekilde olursa olsun yanlış beyanda bulunduğu tespit edilen adayların, adaylık işlemlerine son verilecektir. Mağdur olmamanız için başvuru kılavuzunu tekrar inceleyerek, kriterlerinizin uygun olup olmadığını kontrol ediniz. Ayrıca gerçeğe aykırı belge verenler ya da beyanda bulunanlar Kamu Hizmetlerinin Sunumunda Uyulacak Usul ve Esaslara ilişkin Yönetmeliğin madde 9 hükmüne tabidir." ifadelerine yer verildi.

Başvuru sonuçlarınızı sorgulamak için TIKLAYIN

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.