SON DAKİKA | İstanbul Anadolu Adliyesinde Hareketli Anlar: Polis Bölgeye Geldi

Alınan son dakika bilgilerine göre Anadolu Adliyesi personel girişi kapısında hareketli anların yaşandığı belirtildi. İşte bölgeden alınan son dakika bilgileri.

Yayınlanma:
SON DAKİKA | İstanbul Anadolu Adliyesinde Hareketli Anlar: Polis Bölgeye Geldi

Alınan son dakika bilgilerine göre İstanbul Anadolu Adliyesinde hareketli anların yaşandığı belirtildi.

Anadolu Adliyesinin personel girişi kapısında fark edilen şüpheli bulgu nedeniyle uzman polisler bölgede inceleme yapıyor.

Personel girişi kapısındaki şüpheli çantada kontrollü patlama yapıldı. Kayda değer bir bulguya rastlanmadı.

Kontrollü Patlatma Yapıldı

Adliyenin personel ve BARO servislerinin geldiği C Blok -1. katında bir sırt çantası gören özel güvenlik personeli polis ekiplerine haber verdi. İçinde sahte düzenek bulunan çanta fünye ile kontrollü bir şekilde patlatıldı. Çantanın içinden kabloların çıktığı öğrenilirken herhangi bir patlayıcı izine rastlanmadı.

Bölgede Güvenlik Önlemleri Alındı

Uzman polis ekipleri incelemenin ardından adliyeden ayrıldı. İncelemenin sürdüğü sırada Adliye personelinin giriş yaptığı bölge olan C Blok -1. kata giriş çıkış yapılamadı, Hastane-Adliye metro istasyonu çıkışı kapatıldı, bazı noktalardan Adliye binasına gelişlere izin verilmedi.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, politika haberlerinden, yerel haberlerden, Türkiye haberlerinden, terör operasyonlarından, gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | İstanbul

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.