Son Dakika !! İstanbul-Ankara Karyolunda 1 TIR ve 4 Otomobil Yandı

Ankara'ya otomobil götürmekte olan bir TIR'ın dorsesinde yangın çıktı. Çıkan yangın 4 otomobili kullanılamaz hale getirdi. İşte bölgeden alınan ilk görüntüler ve olayın detayları.

Yayınlanma:
Son Dakika !! İstanbul-Ankara Karyolunda 1 TIR ve 4 Otomobil Yandı

İstanbul-Ankara karayolunda araç taşıyan TIR'ın dorsesinde yangın çıktı. Çıkan yangında 4 otomobil yanarak hasar gördü.

Bugün gerçekleşen olayda, İstanbul-Ankara karayolunda otomobil taşıyan TIR'ın dorsesinde çıkan yangında 4 otomobil yanarak hasar gördü. Sakarya'dan sıfır kilometre 9 otomobili Ankara'ya götürmekte olan TIR, Adapazarı mevkisinde otobanda ilerlerken dorsenin sağ arka lastiğinde, henüz belirlenemeyen bir nedenle bir anda yangın çıktı. Diğer araç sürücülerinin uyarmasıyla TIR'ı durduran sürücüsü, bir yandan yangın tüpüyle alevlere müdahale ederken diğer yandan itfaiyeden yardım istedi. Diğer sürücülerin de yangın tüpleriyle söndürmeye çalıştığı alevler kısa sürede otomobillere sıçradı. Çevredekiler alevlerin bütün araçlara sıçramasını engellemeye çabalarken, haber verilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri de yangına müdahale etmeye başladı.

İtfaiye ekiplerinin bölgeye gelmesi ile kısa sürede kontrol altına alınan ve söndürülen yangında 4 otomobil yanarak kullanılmaz hale geldi. TIR'ın dorsesinin de zarar gördüğü yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, sıcak gelişmelerden, yerel haberlerden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.