Son Dakika!! İstanbul Boğazı Gemi Arızası Nedeniyle İki Saat Trafiğe Kapatıldı

İstanbul Boğazı, makine arızası geçiren bir gemi nedeniyle iki saat boyunca gemi trafiğine kapatıldı. İşte bölgede son durum.

Yayınlanma:
Son Dakika!! İstanbul Boğazı Gemi Arızası Nedeniyle İki Saat Trafiğe Kapatıldı

Son dakika haberi İstanbul'dan geldi. İstanbul Boğazında, makine arızası yaptığı belirtilen Anna Smile adlı dökme yük gemisinin bu arızası nedeniyle Boğaz, gemi geçiş trafiğine iki saat boyunca kapatıldı. Boğazın gemi geçişine durdurulması sonrasında başlatılan kurtarma çalışmalarında, gemi ekipler tarafından Ahırkapı açıklarında güvenli bölgeye çekildi.

Karadeniz yönüne doğru seyir ettiği belirtilen gemi, İstanbul Boğazı'nda makine arızası yaptı. Makine arızası yapan 225 metre uzunluğundaki dökme yük gemisi nedeniyle, boğaz gemi geçiş trafiğine kapatıldı. Kaptan arızayı gidermek için 15 Temmuz Şehitler Köprüsü altında gemiyi boğaza demirleyerek arızayı gidermeye çalıştı. Bir yandan da Kıyı Emniyeti yetkililerinden yardım istedi. Kısa sürede geminin yanına Kıyı Emniyeti 6, Kıyı Emniyeti 8 kurtarma botları ve Deniz Polisi geldi. Yapılan müdahaleden sonra gemi, Kıyı Emniyeti Botları tarafından Ahırkapı açıklarına çekildi.

Yaşanan gemi arızası nedeniyle İstanbul Boğazı iki saat gemi trafiğine kapalı kaldı

Gündem haberlerinden, son dakika haberlerinden, yerel haberlerden, politika haberlerinden, sıcak gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | İstanbul

DHA.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.