Son Dakika ! İstanbul'da Korkunç Yangın: 3 Çocuk Feci Şekilde Can Verdi

Alınan son dakika bilgilerine göre İstanbul Beyoğlu'nda 4 katlı bir evde yangın çıktı. Çıkan yangında 3 çocuk hayatını kaybetti. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Son Dakika ! İstanbul'da Korkunç Yangın: 3 Çocuk Feci Şekilde Can Verdi

Son dakika haberi İstanbul'dan geldi.

Beyoğlu Tarlabaşı'nda 4 katılı bir binan en üst katındaki dairede çıkan yangında ilk belirlemelere göre 3 çocuk öldü. İtfaiye ve polisin olay yerindeki incelemeleri sürüyor.

Beyoğlu Tarlabaşı'nda 4 katlı bir binanın en üst katındaki dairede çıkan yangında 3 çocuk öldü. İtfaiye ekipleri çıkış nedeni bilinmeyen yangını söndürdükten sonra daireye girdiklerinde korkunç manzara ile karşılaştı. İsa (5), Abdurrahman (3) ve Vedat Şahin (2) kardeşlerin cansız bedenleri aynı odada bulundu. Çocukların yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi.

5haber.com |

Yangın Beyoğlu Gülfidan Sokak üzerinde saat 11.00 sıralarında 4 katlı binanın çatı katında çıktı. Henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangını kontrol altına aldıktan sonra daireye giren itfaiye aynı odada İsa (5), Abdurrahman (3) ve Vedat Şahin (2) 'in cansız bedenlerini buldu. Olayı duyarak eve gelen inşaat işçisi baba Ramazan Şahin ve aile bireyleri siniz krizi geçirdi.

Baba Ramazan Şahin'in 16 çocuğunun olduğu öğrenirken ölen kardeşlerin çocuklar arasında en küçükler olduğu belirtildi.

Yangının olduğu daireye girmeye çalışan yakınları, polis ekipleri güçlükle sakinleştirdi.

Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

İstanbul

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.